Europeesche Camperverzekering

Europeesche Camperverzekering

europeesche camperverzekering

Kampeerautoverzekering: voor alle soorten en maten
Er rijden heel wat verschillende campers rond. Gloednieuw, tweedehands, aangepast of zelfgebouwd… ze zijn er in allerlei uitvoeringen. U betaalt alleen voor de onderdelen die u werkelijk nodig heeft. En dus niet voor overbodige extra’s. Helder en simpel!

De Europeesche camperverzekering kun je zelf naar wens samenstellen. Ook voor fabrieksgebouwde en zelfgebouwde campers. Met de Camperverzekering van de Europeesche kan het.

Wat is verzekerd

  • Je kunt je kampeerauto op verschillende manieren verzekeren: alleen Wettelijke aansprakelijkheid (WA), WA/Beperkt casco of WA/Volledig casco oftewel “Allrisk”.
    • Ook heb je u de keus om je verzekering uit te breiden. Bijvoorbeeld met inboedel, rechtsbijstand of no-claimbescherming. Ook kun je de passagiers van uw kampeerauto verzekeren tegen ongevallen en schade.
    • Heb je een occasion? In combinatie met een Allrisk-dekking is je kampeerauto drie jaar lang verzekerd op basis van de aankoopwaarde. Dit betekent dat je bij total loss of diefstal de aankoopwaarde vergoed krijgt.
    • Hulpverlening in Nederland en Europa is standaard meeverzekerd.
    • Ook Camperglass staat voor je klaar! Een beschadigde ruit van je kampeerauto wordt snel en vakkundig gerepareerd of vervangen. Makkelijk is bovendien dat de kosten rechtstreeks met de Europeesche worden verrekend.

Wat kost het
De Europeesche camperverzekering biedt een scherpe premie die gebaseerd is op de aankoopwaarde, leeftijd, gewicht en schadevrije jaren van je kampeerauto.

Premie berekenen

Quick links
Camperverzekering
Reisverzekeringen